در حال بارگذاری

سفره‎ی سلامت

یکی از وعده‎های مهم غذایی صبحانه است که بیشترین نیرو و انرژی روزانه را در افراد تامین می‎نماید. صبحانه‎ای که بتواند بیشترین انرژی را به بدن فرد برساند و کمترین آسیب را را به او وارد کند، صبحانه‎ی سالم به حساب می آید. نون و پنیر از رایج‎ترین صبحانه‎های ایرانی است که گاهی اوقات کره و مربا یا عسل، عدسی، املت، نیمرو و غذاهای سبُک این چنینی هم می‎تواند جایگزین آن گردد.

از جمله مشکلاتی که خانواده‎ها با آن مواجه هستند عدم میل و رغبت به صرف صبحانه در کودکان و نوجوانان است، تنوع غذایی دربرنامه‎ی صبحانه و تزیین کردن آن از راه‎های بسیار مفید برای ترغیب آنان به صرف صبحانه است.

در همین راستا با برپایی سفره‎ی صبحانه‎ی سلامت در مدرسـه دانش‎آموزان با انواع سفره‎های صبحانه و تزیین‎های مختلف آشنا شده و به اهمیت این وعده‎ی غذایی پی می‎برند. از دیگر اهداف برگزاری این برنامه می‎توان به موارد زیر اشاره کرد:
    * تقویت روح تعاون و همکاری بین دانش‎آموزان
    * مسئولیت‎پذیری در گروه
    * داشتن نظم در برپایی سفره‎ها
    * تشویق روحیه‎ی دختر بودن

 

تاریخ انتشار: 1394/09/28


شکیبا باشید...