یکی از وعدههای مهم غذایی صبحانه است که بیشترین نیرو و انرژی روزانه را
در افراد تامین مینماید. صبحانهای که بتواند بیشترین انرژی را به بدن فرد
برساند و کمترین آسیب را را به او وارد کند، صبحانهی سالم به حساب می آید.
نون و پنیر از رایجترین صبحانههای ایرانی است که گاهی اوقات کره و مربا یا
عسل، عدسی، املت، نیمرو و غذاهای سبُک این چنینی هم میتواند جایگزین آن
گردد.
از
جمله مشکلاتی که خانوادهها با آن مواجه هستند عدم میل و رغبت به
صرف صبحانه در کودکان و نوجوانان است، تنوع غذایی دربرنامهی صبحانه و تزیین کردن آن از
راههای بسیار مفید برای ترغیب آنان به صرف صبحانه است.
در
همین راستا با برپایی سفرهی صبحانهی سلامت در مدرسـه دانشآموزان با انواع سفرههای صبحانه و تزیینهای مختلف آشنا شده و به اهمیت این وعدهی غذایی پی میبرند. از دیگر اهداف برگزاری این برنامه میتوان به موارد زیر اشاره کرد: