در حال بارگذاری

حضور پرشور دختران دبیرستان هدی در موکب «جان‌فدا»

 به گزارش خانم سردهی،معاون پرورشی آموزشگاه، دختران و همکاران  دبیرستان علوم ومعارف اسلامی هدی روزهای ۳۱ فروردین و اول و دوم اردیبهشت در موکب جامعه الزهرا«سلام الله علیها» در حضور پرشوری داشتند.

در این شب ها باران نه تنها آسمان را بوسید، بلکه دل‌های ما را نیز با حضور گرم و معنوی دختران و دبیران دبیرستان معارف اسلامی هدی، آبیاری کرد. در موکب «جان‌فدا»، باران و سرما، تنها پس‌زمینه‌ای برای درخشش نور ایمان و تلاش‌های خالصانه بودند. 

سنگر موکب به کلاسی از عشق و دانش تبدیل شد. دبیران عزیز با صبری مثال‌زدنی، به پاسخگویی به سوالات درسی دانش‌آموزان پرداختند و با میز مشاوره‌ای که با حضور  خانم لباف، خانم موسوی و خانم ساعت‌چی (مشاوران جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و آموزشگاه معارف) برپا شده بود، راه را برای آرامش و هدایت معنوی و تحصیلی هموار کردند.
نماز استغاثه به امام زمان(عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف) با حضور حجت الاسلام و المسلمین آقای بشیرزاده اقامه شد. و سپس دعای توسل و سوره فتح قرائت شد.
موکب با پذیرایی غذای متبرک، میزبان  همراهان همیشگی ما بود. 
حضور مدیران و کادر اجرایی، از جمله:
- مدیر مجتمع آموزشی تربیتی هدی: آقای دکتر رحیمی
- کارشناس آموزشی و پرورشی: خانم حاتمی
- مدیر دبیرستان علوم و معارف اسلامی هدی: خانم اسفندیاری
و همچنین دبیران و کارگزاران پرتلاش:
- خانم فرخنده، خانم زینلی، خانم کرمی، خانم نوش‌زاده، خانم برکتین، خانم رضایی، خانم موسوی (مشاور)، خانم موسی‌پور، خانم امیرآبادی، خانم پیروج، خانم بهرامی، خانم گنج‌خانی، خانم اسدی و خانم سردهی.

این حضور پرشور، نشان‌دهنده‌ی همدلی و هم‌افزایی بی‌نظیر خانواده‌ی بزرگ هدی در شبی بارانی بود.


تاریخ انتشار: 1405/02/09


شکیبا باشید...