

معرفی کتاب:
نویسنده:جمشید خدادادی
ناشر:موسسه نشر شهر
این کتاب در شمار مجموعه کتابهای «در جستجوی سلامتی» قرار میگیرد که با هدف بیان خواص درمانی و ویژگیهای معجزهآسای عسل نوشته شده است. این کتاب شامل نوزده فصل است و توسط مؤسسهی نشر شهر به چاپ رسیده است.
در کتاب مذکور مطالبی چون: عسل در تاریخ، قرآن و روایات، ترکیبات عسل، ویژگیهای تغذیهای عسل، بررسی علمی اثرات ضد میکروبی عسل، عسل و بیماریها و روش طب قرآنی در درمان بیماریها بیان شده است.
جمشید خدادادی از سال 1369 تحقیقی را در زمینهی تغذیهی انسان آغاز کرده و سرانجام به این باور رسیده که غذای اصلی انسان عمدتاً گیاه و فرآوردههای گیاهی است و تحقیقات و تجربیات او نشان داده که با اصلاح شیوهی تفکّر و رژیم غذایی مناسب میتوان، هم سلامتی خود را حفظ کرد و هم از بیماریهای صعبالعلاج رهایی یافت.
برجستهترین ویژگی این کتاب روشی است که مبتنی بر تأملات قرآنی و تجربیات بیست ساله مؤلف در تجویزها و شیوههای درمانی تغذیهمحور است.
در دیباچهی این کتاب میخوانیم: عسل محصول غذایی مفید و اکسیری پر ارزش است که از قرنها پیش به عنوان عالیترین و مقویترین غذاها شناخته شده و همچنین به واسطهی ویژگیهای شفابخش خود به عنوان دارو و درمان اکثر بیماریها در بین تمام ملل کاربرد داشته است.
کتابستان
شکیبا باشید...