در حال بارگذاری
سرخط مهم ترین ها:
1405/03/20 :: برگزاری جشن فارغ التحصیلی ویژه‌ی دانش‌آموزان پایه‌ی ششم1405/03/10 :: تقدیر از خانم وطن‌خواه در همایش تجلیل از معاونین و مربیان پرورشی استان قم1405/03/10 :: برگزاری یازدهمین جلسه‌ی انجمن اولیا و مربیان و کارگروه تخصصی1405/02/26 :: موفقیت دانش‌آموزان دبستان دوره‌ی دوم هدی در کسب رتبه‌ی اول و دوم ناحیه در جشنواره‌ی سفیران سلامت1405/02/23 :: برگزاری کلاس درس، در فضای امن و‌ باهمدلی در منزل یکی از دانش اموزان با عطر یاد رهبر شهید و‌ دیگر شهدا
  

انجام آزمایش علوم، شگفتی‌های برگ، کارخانه‌ی غذاسازی ویژه‌ی دانش‌آموزان پایه‌ی ششم

دانش‌آموزان پایه‌ی ششم به آزمایشگاه رفتند و آزمایش زیر را با کمک آموزگاران خود و خانم سلمان صفت، مسئول آزمایشگاه، انجام دادند. آن‌ها این آزمایش که در مورد شگفتی‌های برگ، که کارخانه‌ی غذاسازی است را با هدف جستجوی غذا در برگ، انجام دادند.

ابتدا روی نشاسته محلول ید ریخته و دانش‌آموزان تغییر رنگ آن را مشاهده کردند. ید شناساگر نشاسته است و رنگ آن را به آبی تیره یا بنفش تغییر می‌دهد. سپس برگ را در الکل با روش غیر مستقیم جوشانده تا کلروفیل آن در الکل حل شود و خارج شود، سپس برگ را شستشو داده و روی آن محلول ید که شناساگر نشاسته است ریخته و دانش‌آموزان مشاهده کردند که رنگ برگ، بنفش شد که نشانگر وجود نشاسته در آن است .

دانش‌آموزان برای انجام این آزمایش در منزل، می‌توانند به جای محلول ید از محلول  بتادین در آب هم استفاده کنند .

همچنین دانش‌آموزان در پایان این آزمایش نمونه‌هایی از سلول های گیاهی را با میکروسکوپ مشاهده کردند .

 


تاریخ انتشار: 1403/02/03


شکیبا باشید...