
انتخابات انجمن اولیا و مربیان سال تحصیلی 1405-1404، روز شنبه ۱۹ مهرماه با هدف تقویت ارتباط و همکاری میان خانوادهها و دبستان با حضور مادران برگزار شد.
خانم سلیماننژاد مدیر دبستان، ضمن عرض خیرمقدم به مادران گرامی، بر اهمیت و اهداف تشکیل انجمن اولیا و مربیان تأکید کرد و والدین را در کنار دبستان یکی از ارکان اصلی تربیت دانست، ایشان ابراز امیدواری کرد که با همراهی و همکاری اولیا، مسیر سعادت و خوشبختی فرزندان هموار گردد.
آقای کحالی، کارشناس مسئول انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش ناحیه ۴، در این نشست به بررسی مضرات هوش مصنوعی و تأثیرات آن در حوزه آموزش پرداخت و جایگاه مهم والدین در فرآیند تربیت و آموزش دانشآموزان را مورد توجه قرار داد، ایشان همچنین نقش کلیدی دبستان و اولیا را در پیگیری مستمر روند تحصیلی دانشآموزان یادآور شد.
در ادامه، خانم کاشیزاده نایب رئیس انتخابات سال گذشته به نمایندگی از رئیس انجمن، ضمن بیان فعالیتهای سال گذشته، از مادران دعوت کرد تا در انتخابات انجمن اولیا و مربیان شرکت کنند و نقش مؤثری در بهبود آموزش فرزندان داشته باشند.
در پایان، مادران بامشارکت در این انتخابات، نقش مهمی در تقویت انجمن اولیا و مربیان ایفا کردند.
تاریخ انتشار: 1404/07/19
شکیبا باشید...