
به گزارش معاون آموزشی دبستان، خانم صفری، دومین نشست حلقهی صالحین همکاران با موضوع «اخلاق اداری» با حضور حجتالاسلام و المسلمین آقای دنیایی، روز چهارشنبه نهم آبان ماه در آزمایشگاه برگزار شد.
در این نشست حجت السلام و المسلمین آقای دنیایی در مورد اخلاق اداری صحبت کرد و سخنان خود را اینگونه آغاز کرد که در کار اداری به جای وحدت نظر باید وحدت هدف و عمل وجود داشته باشد. ایشان گفت در کار هرکس در جایگاه خودش مدیر کار خود است. آموزگاران تمام آن چیزی را که به دانشآموزان آموزش میدهند اول باید خودشان به آنها عمل کنند.
آقای دنیایی افزود که در کار اداری باید به یکدیگر کمک کرد و به موفقیتهای یکدیگر تبریک گفت. همچنین خاطرنشان کرد که همیشه باید لبخند داشت و از احوال یکدیگر آگاه و نسبت به حل مشکلات یکدیگر کوشا بود اما هرگز نباید با یکدیگر شوخی کرد. در اداره باید انتقادپذیر بود و در مقابل انتقاد برخورد مناسب داشت حتی اگر انتقاد به جا نباشد.
آقای دنیایی مواردی از قبیل غیبت، تمسخر، حسادت، کنجکاوی و دخالت در کار یکدیگر را از نبایدهای اخلاق اداری برشمرد.
ایشان همچنین بیان کرد که نباید زمینهی سوء تفاهم را فراهم کرد و خود را در معرض اتهام قرار داد.
آقای دنیایی تاکید کرد اگر اختلافی ایجاد شد سریع باید برطرف شود و اختلافات و مشکلات را با یکدیگر حل کرد و از بیان آنها برای دیگران خودداری کرد.
تاریخ انتشار: 1403/08/09
شکیبا باشید...