در حال بارگذاری
سرخط مهم ترین ها:
1404/09/10 :: نواختن زنگ پژوهش در دبستان دوره‌ی دوم هدی1404/09/05 :: بازدید دانش‌آموزان پایه‌ی ششم از کتابخانه‌ی مرکزی به مناسبت هفته‌ی کتاب و کتابخوانی1404/09/01 :: برگزاری جلسه‌ی اضطراری بهداشت با موضوع پیشگیری از آنفولانزا و بیماری‌های تنفسی1404/08/26 :: برگزاری دومین نشست آموزش خانواده با محوریت بهداشت روان و مهارت زیست آگاهانه1404/08/24 :: اعلام اسامی منتخبین شورای دانش‌آموزی دبستان دوره‌ی دوم هدی
  

برنامه ریزی صحیح برای ارزیابی پایان سال

هر سال دانش‌آموزان با نزدیکی شدن به زمان امتحانات به این فکر می افتند که برای این دوره از تحصیل خود برنامه ریزی امتحانی داشته باشند و این دوران را با خوبی و خوشی پشت سر بگذارند. اما اینکه راهکار موفق برای برنامه ریزی امتحانات چیست و چگونه باید یک برنامه ریزی صحیح برای این دوره داشت، دغدغه بسیاری از دانش‌آموزان است.
درس خواندن یک بخش مهم ، برای موفق بودن در محیط آموزشی است. ولی با این حساب، بعضی وقت‌ها سخت میشود، زمان برای خواندن تمامی درس‌ها پیدا کرد. یک راه برای موفق شدن در این زمینهTداشتن یک برنامه‌ ریزی و زمانبندی منظم و صحیح است.

 

 

چگونه برنامه ریزی کنیم؟؟؟؟
با توجه به رسیدن فصل امتحان و تعیین زمان امتحان برای هر درس؛ برنامه ریزی ما در آخر سال متفاوت از برنامه های درس خواندن در طول ترم می‌باشد.
ما در طول ترم هر روز چند کتاب را به صورت اجمالی و فصلی مطالعه می‌کردیم اما در زمان امتحان پایان ترم باید یک کتاب را به صورت کامل برای آمادگی امتحان مطالعه کنیم. در برنامه ریزی پایان ترم، کتاب و درس مورد نظر را تقسیم بندی می‌کنیم و با تعین زمان برای خواندن هر فصل به مطالعه می‌پردازیم.
نکته: معمولا کسانی سرعت و فهم بیشتر و بهتری در حفظ مطالب دارند که در طول سال تحصیلی مطالعه‌ی کافی داشته اند و در پایان ترم فقط مطالب را مرور  و بازیابی می‌کنند.

بعد از انجام برنامه ریزی و زمانبندی برای مطالعه درس‌ها؛ که قدم اول برای درس خواندن بود حالا لازم است شرایطی را فراهم کرد تا بتوان برنامه ریزی‌ها را به انجام رساند.

اصول پيش از شروع مطالعه، شامل:
انتخاب محيط مناسب‏

تغذیه مناسب

اجتناب از اموری مانند پر خوری، اضطراب‏‌های نابه‌جا و تخيّلات‏

حفظ آرامش‏
دوری از عوامل تنش زا مانند: صدای تلويزيون و محيط پر سر و صدا

در صورت امکان، يادداشت‌برداری از نکته‌های مهم‏

بعد از مطالعه هر فصل حتما خودمان سؤال بپرسيم

ترک افکار منفی‏

تمرکز حواس‏

هر 45 دقيقه مطالعه، استراحت پنج دقيقه‌ای لازم است.

علامت‌گذاری نکته‌های مهم‏

تکرار آموخته‏‌ها و مرور آن‏‌ها

 

سلامتی و موفقیت در تمام مراحل زندگیتان را از خداوند منان خواستارم

گرداوری شده توسط مشاور آموزشگاه، سرکار خانم هاشمیان

آدرس کانال مجتمع آموزشی تربیتی هدی


تاریخ انتشار: 1400/02/27


شکیبا باشید...